perjantai 25. maaliskuuta 2011

Askartelua ja nikkarointia

Tänään sain raahattua itseni ostamaan tytöille tarvikkeet agilityn kontaktiestettä varten. Mukaan tarttui seuraavat tarvikeet:


tarvikkeet
  • liimalevy 300mm*1000mm*18mm
  • terassimattoa 300m*1000m pala
  • kotoa löytyi jo valmiiksi erikeepperiä
liimaa koko levylle
liima levitettynä pullasudilla
Maton kiinnitys levyyn
Kotona aloin samantien kokoamaan visioimaani kontaktilautaa mihin olen ideoita saanut muiden blogeista.

Liimauksen jälkeen laitoin levyn kanin häkin alle, jotta sen päällä olisi jonkin verran painoa ja liimauksesta tulisi jämäkämpi.

Olin ensin ajatellut päällystää levyn terassimatolla (sellaisella missä on pohjalla piniä nystyröitä), mutta koska en omista niittipyssyä vaan kiinnistyksen tein liimalla niin totesin tämän kuramaton olevan parempi, koska maton pohja on sileä.

Aina voi soveltaa, jos kotoa ei kaikkia nikkarointi välineitä löydy. Itselläkin pensselin virkaa toimitti vanha pullasuti. :)

Koiruudet tulivat heti tarkistamaan mitä väsäilen ja taisi se saada hyväksynnän, kun hienosti molemmat siitä menivät. :)

Nikkaroinnin lisäksi ompelukone lähti tänään taas pitkästä aikaa surraamaan, koska posti toimitti viimein yli viikko sitten tilaamani uudet puolat koneeseen!

Ensin työnalle pääsi itsetehty juoksutusliina. En vielä tiedä missä sitä tarvitsisi, mutta onpahan sellainen nyt ainakin omasta takaa jos tarvetta tulee. Pituutta liinalla on 10m.

Tämän lisäksi testasin taitojani puolikuristavan kaulapannantekemisess. Perusidea pannassa onnistui hyvin ja lenkit sekä hihnat menivät minne pitääkin, mutta pannasta tuli hieman liian leveä. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Kangas laatikossa odottaisi jokunen nappanahan pala taitojen karttumista. :)












Ei kommentteja: