sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Manna on mini!

Kävin viikko sitten TSAUN hallilla kokeilemassa onneani Mannan mittauksen suhteen ja kyllähän siitä mini tuli ihan virallisesti, vaikka vahvasti epäilin että mediksi menee. :)

Kotona vielä viime hetkellä mittasin ennen kisapaikalle lähtöä ja sain siinä alle juuri sen 35, joten hyvillä mielein lähdin liikenteeseen.

Hallilta kun tuomari vihdoin tavoitettiin ja hän alkoi Mannaa mittaamaan niin kysyi multa, että olenko varautunut medi-luokkaan. Sanoin että en ole mihin hän vain totesi, että taidat joutua varautumaan. Sai Mannasta 35,5cm. Olin tästä jo aivan maassa. Manna seisoi todella hienosti. Tuomari huomasi, että miniä olisin Mannasta toivonut. Niinpä mittasi vielä uudestaan ja runnoin mitan oikein kunnolla lapaluun päälle. :nauru: Tulos 35cm. Ilmoitti laittavansa Manna kiertoon ja merkkasi kisakirjaan omaksi mittauksekseen mini-luokan. Vaikka, kyllä hänestä näin, että medi se hänen mielestään olisi ennemminkin.

Tässä kohtaa oli veetutus taso jo korkealla, kun ajattelin, että nyt sitten mennään medinä. En uskonut, että voitaisiin saada toista mini-tulosta tuomarilta, koska tämäkin oli niin tiukka.

Olin jo lähdössä kotiin, mutta päätin sitten kuitenkin jäädä odottamaan päivän toista tuomaria, koska halusin nähdä miten meidän käy. Jos saataisiin toinen mini-tulos se riittäisi, mutta jos medi niin pitää käydä vielä kolmannella tuomarilla.

Vihdoinkin varpaiden ollessa jo umpi jäässä löysin tämän toisen tuomarin, joka sitten tuli lopulta Mannan mittaamaan kun kauniisti pyysin. Eri mitta ja se, että tuomari oli mies taisi jännittää Mannaa. Ei suostunut seisomaan ollenkaan nätisti. Tuomari siinä ähkäisikin, että onpa tämä nyt vaikeaa... :roll:

Siinä sitten yritti mutkittelevaa koiraani mitata ja tarjota herkkujakin sille. Kysyikin, että oliko toisenkin tuomarin kanssa näin vaikeaa ja kun sanoin, että se oli kuin ihmisen mieli ja seisoi tosi kauniisti taisi tuomari heltyä, että koirani ei olekaan täysin ihmistä pelkäävä kapinen piski ja monen epätoivoisen mittauksen jälkeen (taisi jossain kohtaa saada Mannan 34,9cm ) merkkasi Mannan miniksi ja virallisti tuloksen!!!!! :jjei::jjei::jjei::jjei: Sanoi siinä merkatessaan, että "ei sitä viitsi nyt enempää laittaa kiertämään, jos ensimmäinen tuomari sen kerran miniksi sai"... HUH! :shifty:



Tytöt saivat menneellä viikolla myös uuden lelun, kun mainoksen uhrina kävin Musti&Mirri liikkeestä ostamassa Canine Genius Mini Leo- aktivointilelun.



Agilitypäivityksiä ei tällä kertaa ole, koska Mannalla alkoi viikko sitten juoksut ja nyt jää hyppelyt väliin vielä ainakin huomenna. Olinkin maanantaina sitten hallilla katsomassa kaverin alkeisjatkokurssia kaiken kameravarustuksen kanssa mitä kotoa löytyy. Mukana oli niin järkkäri kuin videokamerakin mitä täytyi päästä testaamaan käytännössä. :)

Nemin sisko näyttää kujaavalle kieltä

Alissa odottaa vuoroaan päästä agi-radalle

Kaverin tunnin loputtua siirryin omalle puolelle seuraaman tuntiamme. Aiheina oli rengas ja okseri. Kyllä harmitti, kun ei päästy Mannan kanssa treenaamaan. Tyttö oli jo niin kovin maanantaina lähdössä mukaan kun puin ulkovaatteita päälle.



Alissa-sheltin näimme vielä loppuviikosta, kun käytiin hieman puistossa juosemassa. Nemi oli nyt ekaa kertaa yksin puistossa ilman Mannaa ja oli vähän ihmettelemistä, kun ei ollut oma turva mukana. Varmasti siitä rohkaistuu, kun useammin käydään.







Onko suloisempaa kuin pieni sheltti-vauva? :)
Lisää koiruuksia oli luvassa perjantaina, kun Nemin kasvatti yllättäen soitti liikkuvansa meidän lähellä ja kysyi mentäsiinkö lenkille. No mehän oltiin tyttöjen kanssa heti valmiit kimppalenkille ja tänään otettiin vielä uusiksi isommalla porukalla, kun mukana oli kaiken kaikkiaan 13 koiraa ja joukosta ihanan pienen pieni Elmo-sheltti. :)

 Toivottavasti tilaamani ompelukoneen uudet puolat saapuvat alkuviikosta niin pääsen askaretelemaan tytöille uutta pantaa.

Ei kommentteja: