tiistai 22. maaliskuuta 2011

Nemi agiliitelee

Eilisellä Mannan agilitykerralla otin kaverin vinkistä vaarin ja kysyin kouluttajalta saisinko ottaa Nemin mukaan tunnille, Mannalla kun on vielä juoksut.

Tämä sopi kouluttajalle ja niinpä Nemikin pääsi hieman kokeilemaan agilityä. Tehtiin kontaktia A-puomin alaosassa ja mentiin sellaista pienille tytöille sopivaa maassa olevaa rengasta. :D Myös siivekkeen kiertoa ja putkea mentiin. Tainnut Nemi periä isältään tuon putki ohjautumisen. ;)

Kerran pari mentiin putki niin, että se oli ihan lyhyenä, mutta sitten aloin sitä pidentää ja hieman kääntää eikä ollut mitään ongelmia. Sain Nemin jopa lähetettyä eteen putkelle. On se vaan taitava. Pitää käydä ostamassa jostain rakennusliikkeestä tms. laudanpätkä niin, että saadaan treenattua kontaktia kotona molempien koirien kanssa.

Nemi on treenannut kontaktia itsenäisesti pienestä pitäen

Nemi käyttäytyi hallilla ihan mallikelpoisesti. Hieman taistameteli ja vilisevät koirat saivat haukuntaa osakseen, mutta ei kovin paljoa. Kysyipä kouluttajakin, kun menimme yhdessä keinua Nemin kanssa, että onko tämä Millan sisko. No sehän se! :) Totesi vain "Nemi on kyllä paljon isompi", ei kai? ;)

Vähän on alkanut syhyyttää päästä radallekin, joten voi olla, että mut ja Manna nähdään ens kuun epiksissä, kun on hyppyrata.

Ei kommentteja: