lauantai 22. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Tänään olin Turun messukeskuksessa seuraamassa ryhmänäyttelyä, joissa moni tuttu koira kävi tiukan ruotsalais tuomarin tuomaroitavana. Tuomari piti aikamoista tahtia niin, että useamman koiran esittävät saivat kyllä pistää vauhdiksi, että ehtivät koiran vaihtaa.

Jälleen nähtiin upeita tuloksia kehässä ja kaipuu sinne päästä itsekin oman koiran kanssa nosti taas päätään. Eikä asiaa helpottanut se, että pääsin handlaaman tuttavan koiraa PN-kehään. Jos vain... Ensi kuussa olisi Turussa KV näyttely, jossa on Irlantilainen tuomari. Ilmoittautumis aikaa olisi huomiseen, mutta 50€ maksaminen siitä, että saisin Nemille sen H:n on vain aivan liian korkea hinta, joten tyydymme jälleen vain turistin rooliin.

Harrastusrintamallekin kuuluu uutta, olen nimittäin saanut Nemille ryhmäpaikan ATT:ltä samasta ryhmässä jossa Manna treenaa. Viime viikolla olin ensimmäistä kertaa molempien kanssa treenaamassa ja kahden koiran ohjaaminen luo kyllä haasteita, koska molemmat ovat hyvin erilaisia ohjattavia. Siinä missä toista saa melkeinpä työntää menemään itsenäisesti on toinen jo mennyt kaksi estettä edeltä ja koitat pysyä itse perässä. :)

Viimeviikon puolukka saalis.
Juoksuja täällä edelleen odotellaan. Nemi täytti kk sitten 2 vuotta ja juoksut antavat edelleen odottaa itseään. Väliä nyt se 12kk +. Toisaalta ihanne, että väli on pitkä, mutta kun tässä odotellaan vasta toisia juoksuja olisi kiva tietä, koska mahtanevat tulla.

Ei kommentteja: