keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Aina mielessä - ruoka!

BARF = Biologically Appropriate Raw Food

Silmiin osui aamulla ystävän linkittämä facebook tykkäys - kohteesta Musch. Heillä on tällä hetkellä vireillä ruokakampanja facebookissa. Homma menee yksinkertaisimmillaan niin, että sivulle ja tykkäät siitä, jolloin olet lunastanut itsellesi 500g Barf- kana-aterian.Tänä päivänä, kun moni tieto kulkee julkisen median kautta on helppo saada nävyyttä juuri tämänkaltaisilla kampanjoilla. Lisänäkyvyyttä saadaan toki vielä antamalla sivulle eksyjöille lisäporkkana: Bloggaa ja saat 5 ilmaista BARF- ateriaa (kyllä sen yhen lisäksi).

Jotta ei nyt täysin menisi mainonnan puolelle niin olen itsekin olut kiinnostunut osittaisesta barffauksesta, mutta Nemi heikon vatsan takia, on tuloksena ollut yleensä 3-4 päivän ripulikaaos ja te tiedätte mitä se on!

Katsotaan siis, jos tämä sopisi meille. Kokemusta lähinnä kanan kauloista jotka eivät sopineet (osittain ehkä sen vuoksi, että joku ahne koira syö ne kutakuinkin kokonaan... meneehän sitä vähemmästäkin vatsa sekaisin). Isot hirven luut eivät kyllä ole samanlaista kaaosta saaneet aikaiseksi.

Kuuluu meille muutakin kuin mainontaa - mutta siitä sitten toisessa postauksessa! Ja tervetuloa uudet lukijat ketkä tämän kampanjan avulla sivuille löytävät! :)


Ei kommentteja: