torstai 26. toukokuuta 2011

Wuuhuu.. agility!

Nemin treenit menivät tänään ihan mahtavasti! On tuo vaan ihan super treenikaveri. Tajuaa ihan mielettömän nopeasti uudet jutut.

Tänään aiheina oli sylikäännös ja mulla on ollut vähän kaikissa ohjauksissa, etenkin viime viikolla, ollut se ongelma, että Nemi on pysytellyt musta noin metrin päässä eikä ole tullut tarpeeksi lähelle. Tänään sama juttu, kun oli meidän vuoro näyttää kuinka käännös sujuu.

Kouluttaja sanoi, että Nemi pitäisi saada tulemaan lähemmäs ja neuvoikin mua ottamaan viistomman rintamasuunnan koiraa kohti ja se auttoi heti, jes!! Nemi siis kuuluu niihin koiriin, jotka ottavat vastassa olevan rintamasuunnan pysäyttävänä merkkinä. Heti kun olin hieman sivuttain Nemi tuli todella upeasti molemmilta puolilta käännökseen.


Meitä oli paikalla vain kaksi koirakkoa niin ehdittiin tehdä todella tehokkaasti hommia ja molempien koirat olikin varsin päteviä. Sylikäännökseen liitettiin pieni radanpätkä. Putkelle ohjaus sieltähypylle ja valmiiksi jo oma rintama suunta vastaanottamaan sylkkäriin. Nemi meni heti ekasta kerrasta ihan mielettömän upeasti! Tehtiin kolme peräkkäistä onnistunutta toistoa, jonka jälkeen lopuksi vielä puomi+kontakti treeniä.

Elina on kyllä ihan huippu kouluttaja! Pitää nyt tosissaan ottaa niskasta kiinni ja alkaa käyttämään näitä oppeja myös Mannaan, koska Nemi on selkeästi edellä vaikka on ollut 4 hassulla tunnilla Mannan ollessa jo koko kevään treenaamassa hallilla.

Treeneistä kiidettiin kohti Turun Vinttikoirakerhon mätsäriä ja oli kyllä nopein kehä ikinä! Puolen tunnin päästä olin jo matkalla kotiin sinisten nelosen kanssa palkintopokaaleineen ja ruusukkeineen.

Nemi sijoittui hienosti ainoana pikkukoirana. Kolme muuta sijoittunutta olivat faaraokoira, dalmatialainen ja iso villakoira.

Ei kommentteja: