torstai 5. toukokuuta 2011

Pentuagility 2/5

Puolisen tuntia sitten kotiuduttiin pentuagilitykurssilta ja paljon opittiin uutta!

Ennen tunnin alkua kävin Nemin kanssa pidemmän lenkin siinä toivossa, että tekisi nyt kaikki tarpeet ettei sitten taas tule sakkomaksuja. Pisut sitten tulikin ja vähän jännitysellä olin hallilla, että koskas se toinen hätä sitten tulee. Toinen kun oli koko ajan nokkamaassa jotain nuuhkimassa ja pyöri. Selvittiin kuintenkin ilman vahinkoja, vaikka varmuuden vuoksi kävin kerran pihalla. Tuolloin Nemi vain ihmetteli, että miksi me nyt hallista lähdettiin ku oli kivaa.

Itsenäisesti saatiin tälläkertaa treenailla hyppyjen eteenlähettämistä, kuljetusta, kutsua. Myös muuri ja pöytä otettiin valikoimiin. Kontakteja sai treenailla A:n alastulolla. Elina opetti meille tänään U-putken sekä takaakierron jonka yhteyteen valssin.

Pienen empimisen jälkeen Nemi sujahti putkeen ja tuli innoissaan vastaanottamaan namialustalla ollutta herkkua. Myös takaakierto sujui mallikkaasti. Hieman ollaankin omatoisimesti puiden kiertoa treenattu. Nemi irtosi todella hyvin putkelle ja esteiden kiertoon sekä myös pöydälle, kun tajusi, että sieltähän saa herkkuja. :D

Ihan viimeisenä mentiin vielä kepit verkoilla molemmin päin. Ne olivatkin tämän kerran jännin juttu, mutta nakin avulla siitäkin selvittiin. Elina painottikin, että keppejä kannattaa treenata joka välissä kun vain ovat vapaana tulevilla kerroilla.

Kotiläksy: sylikäännös

Jotta saadaan hieman kuvamateriaalikin niin tänään ihmisväen ollessa asioillaan olin jättänyt lähtiessä namikipin olohuoneenpöydälle kuivaraksuineen, kun jäi treenit kesken. Tällaisen aarteen kanssa Nemi tuli meitä vastaan kun kotiuduttiin. :)

Ei kommentteja: