sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Harjavalta

©Sirpa Saari
Eilinen päivä meni Harjavallassa kera mahtavan matka seuran. :) Kiitos Kati ja Sirpa. Ilma oli todella vaihtelevaa, mutta kovin sadekuuro ajoittui sopivasti juuri urosten kehän loppuun, kun oli pieni tauko ennen narttujen kehiä.

Junnunarttuja oli ilmoitettu 12 mistä tuomari sitten sai poimias sijoittuvat koirakot. Kovasta uhmasta tsempeistä huolimatta kukaan miesän koirista ei päässyt neljän joukkoon. Maya ja Peppi saivat hienosti ERI, tuloksen mitä tämä tuomari tosi näytti muutoinkin jakavan aika tiuhaan.

Nemille tulokseksi hieman pettymyksenä junnujen ainoa EH tulos. :( Nemi esiintyi tälläkertaa hieman rauhattomasti ja pöydällä olokin oli hieman jännää, koska tuomari liikutti koirat ensin ja sitten arvosteli ne pöydältä.

Päivä oli kuitenkin muutoin kaiken kaikkiaan onnistunut ja Sirpa otti kaikista tytöistä jälleen ihania kuvia, kiitos niistä! Kesäkuuksi jäädäänkin Nemin kanssa näyttelytauolle. Taistellaan korvien kanssa ja kehään jälleen Karjaalla entistä ehompana. :)

Nemin kanssa suunnattiinkin nyt iltalenkillä katseet taas agilityyn ja lenkin lomassa treenatti puun kiertoja sylkkäreiden ja valssien siivittämänä.


4 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Ihania kuvia! Kyllä Sirpa osaa...

-Erika kirjoitti...

Älä muuta sano, nä on niin upeita. :)

Tiia kirjoitti...

Kivan näköisiä karvaturreja.

Tiia kirjoitti...

Päädyin tänne kun etsin tästä tapahtumasta tietoa netistä. Tuttavanikin oli Harjavallassa agility kisoissa kehui mukavaksi paikaksi :)