keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Treeniä, treeniä

meillä on kivaa! :)
Maanantaiset Mannan treenit menivät loistavasti. Aiheina oli tällä kertaa takaaleikkaus ja yksittäisenä esteenä keinu.

Takaaleikkausta opettelimme hyppy+putki yhdistelmällä. Ottaessamme leikkauksen ensin oikealle päin oli matka pidempi, joten ohjaajalle jäi enemmän aikaa miettiä, että mitäs tässä nyt oikein kuuluukaan tehdä. :)

Tästäkö mun pitäisi hypätä?


Ohjauskuvio sujui kuitenkin hienosti molempiin suuntiin ja kouluttaja sanoikin, että tästä voi mahdollisesti tulla meidän käyttämäme ohjausliike, koska Manna siihen niin hyvin vastasi. Vaikka tämä oliin meille toki helppo harjoitus, koska Manna on helppo saada irtoamaan putkelle.

Keinua ollaan tehty alkeiskurssilla, mutta tuolloin oli käytössä säädettävä keinu, mikä oli laitettu ihan vauvakorkeudelle eli niin alas kuin mahdollista. Tämä oli siis ensimmäinen kerta, kun suoritettiin normaalikeinu.

Kouluttaja oli ensin avustamassa laskevassa päässä ja sitten toisessa päässä, mutta Manna paineistui tästä ja vältti keinulle menemistä, kun piti samalla pälyillä, että mitäs tuo hyypiö tuossa tekee. Saatiin kuitenkin aikaiseksi muutama onnistunut suoritus ja jätettiin siihen.

Oma toimisesti otin vielä irtoamista kahden esteen avulla ja Mannahan ampaisi kuin tuulispää nami alustalle. Tämän viikon treeneissä olinkin tarkkana, että palkkasin Mannaa vain namialustalta en kädestä, jotta se oppisi irtoamaan ja musta se alkoi heti vaikuttaa. Nemillehän näin on opetettu alusta asti.

Treenien lopuksi koitin vielä keinua itsenäisesti ja Manna meni heti paljon reippaammin! Onneksi on pieni koira niin ehdin hyvin itse avustaa alastulossa.

Juomatauko lenkin lomassa
Eilen kävin tyttöjen kanssa aamulenkin pitkän kaavan mukaan ja otinpa tuon kamerankin ulkoilemaan, jos sitä vaikka saisi hyviä kuvia Mannastakin. Sirpa kun on Nemistä nyt ottanut niin hienoja kuvia viime aikoina.
Kierrettiin aurajoen rantaa ravattulaan päin ja sieltä metsän kautta takaisin ja kyllähän sieltä aika ihania kuvia vain onnistuin saamaan! Melkein koko lenkin sain pitää koiria vapaana, ainoasta alku- ja loppumatkasta piti turret laittaa hihnaan, kun tultiin autotielle.

Ei kommentteja: