torstai 9. kesäkuuta 2011

Pentuagility 5/5

Juuri kotiuduttiin viimeiseltä pentukurssi kerralta ja saatiinkiin oikein yksityisopetusta, kun muut kaksi koirakkoa eivät lainkaan ilmaantuneet paikalle.

Tämän kerran aiheena oli takaaleikkaus. Nemiltä kesti hetken ennen kuin se jaksoi keskittyä munhun namialusta sijaan, mutta kun näin kävi alkoi homma toimimaan. Tyttö on jo niin itsenäinen esteillä. :) Takaa leikkaus sujui osaltamme hyvin, kunhan tämä omistaja hokasi, että mitäs tässä nyt pitääkään tehdä.

Tehtiin leikkausta molempiin suuntiin ja pienet pätkät este + leikkaus. Lopuksi tehtiin pidempi 8 esteen rata, jossa oli kaksi takaaleikkausta ja yksi takaakiero, mutta muuten koira sai aikalailla mennä vain suoraan. Leikkaukset menivät hyvin, mutta ohjauksessa putkelta takaakiertoon, mun pitää olla tarkempi, että kutsun koiraa ja katson, että se tulee esteen.

Kun oltiin esteet hypelty ja piti jo lopetella sanoi, Elina että otetaan vielä puomi. Nemi kun oli koko hallissa olo aikansa mennyt kontaktiesteille tarjoamaan kontaktia itsenäisesti.  :) Otettiin pentujen puomi kerran alusta loppuun niin, että tyttö sai sitten ihan luvan kanssa tehdä hienosti oppimaansa kontaktia.

Laitoin jo Janitallekin ilmoittautumista syksyn alkeiskurssille, missä sitten treenataan Nemin kanssa enemmän ratapätkiä ja ohjauksia. Maltan tuskin odottaa!

Kurssi oli kyllä todella mahtava ja suosittelen Elinan pentukursseja kaikille! Hinta on suolainen, mutta rahalle saa mielestäni täysin vastinetta. Koska Manna joka on treenannut jo melkein puolivuotta ei todellakaan ole yhtä taitava, koska on opetettu eri metoideilla ja opetus ei ole alkanut niin nuorena.

1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Jep, olen täysin samaa mieltä siitä, että Elinan kursseista saa kyllä suolaiselle hinnalle täyden vastineen! Voisin sanoa, että 95 % mitä olen oppinut agilitysta, olen oppinut nimenomaan Elinan kursseilta. :) Kannattaa ehkä Mannankin kanssa käydä joku kurssi? Olen itse ainakin huomannut, että on ollut tosi hyödyllistä olla kursseilla molempien poikien kanssa, koska ne ovat niin erilaisia ohjattavia ja molemmilla on vähän erilaisia ongelmia, joihin saa sitten "räätälöityjä" vinkkejä. :)