lauantai 21. toukokuuta 2011

Kunniapalkinnon arvoinen

Tänään oltiin Somerolla tyttöporukalla pyörähtämässä Päivi Eerolan tuomaroimassa näyttelyssä. Kasvattaja kurvasi hakemaan meidät aamulla kyytiinsä. Onneksi sää suosi meitä tänään toisin kuin viikko sitten Raumalla olleita.

Pentuja oli ilmoitettu 3 ja jännityksellä katsoimme luettelosta kuka tämä mystinen 3. pentu mahtaisi olla, koska kaksi oli kerran meidän matkassamme. Nemi ja Peppi siis. Kolmas koira oli pieni soopeli uros. Tuomari otti meidät kaikki kolme yhtäaikaa kehään. Taisi siinä mainita, että kivempi mennä porukalla, joten ei joutunut yksin uros kehässä juoksemaan.

Ensin oli Nemin vuoro käydä pöydällä ja juosta kehässä. Tämän jälkeen Pepin. Peppi veti tälläkertaa pidemmän korren ollen hienosti jo toistamiseen ROP saaden myös KP:n, onnea Peppi! Mutta yllätykseksi myös Nemi sai KP nauhan ja Eerola kehui Nemin olevan oikein lupaavan oloinen kunhan ei enää kasva.

Vielä kun saataisiin nuo korvat kuriin! Taas ne alkoivat nousta, kun kehään mentiin. Ensi viikon Harjavallan näyttelyn jälkeen on kuukauden tauko, jolloin varmasti laitan puoli koiraa liimaan. :D

Tässä Nemin tämän päivänen arvostelu:

"Reilu koko. Hyvät mittasuhteet. Selvä sukupuolileima. Kuono-osa saa täytelöityä. Äärimmäisen kevyet korvat (työn alla 24/7!!!). Riittävästi edestä ja hyvin takaa kulmautunut. Riittävä askelpituus. Lupaava karvanlaatu. Edukseen esitetty (hyvä minä!!) Lupaava."
Posted by Picasa

Ei kommentteja: