keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Yksinoloa ja hoivaa

Tyttöjä on nyt tosiaan seurailtu, kun molemmat ovat olleet vatsa kuralla. Maanantai illalla molemmat tytöt etenkin Nemi oli todella apaattinen ja nukkuikin lähemmäs 15h putkeen. Onneksi eilen aamulla molemmat tytöt olivat jo selkeästi pirteämpiä ja ruokakin maistui entiseen malliin.

Manna söi eilen illalla ja tänä aamuna todella reippaasti ruokansa. On vissiin huomannut, että jos ruokaansa ei syö niin pentu tulee portin läpi syömään. Nemi vatsa oli vielä koko eilisen päivän ja yön ruikulilla, vaikka riisikuurilla ollaan menty. Mannan vatsa ei eilen toiminut ollenkaan, mutta tänään sitten jo normaalisti ja Nemin kohdalta on hyvää kerrottavaa nimittäin aamulla vatsa oli jo hieman paremmassa kunnossa.

Kävimme Mannan, Nemin ja yhden Yuni terrierrin kanssa pitkällä kävelylenkillä sateesta ja tuiskusta huolimatta. Nemi seurasi reippaasti isompia tyttöjä, mutta loppumatkasta jo kannoin tyttöstä, koska oli selvästi väsynyt. Ennen kuin päästiin kotiin laskin Nemin vielä alas ja alkumatkalla ulos tulleen pissin lisäksi tehtiin nyt myös kakkis ulos. Kyllä oli äiti ylpeä pikku mussukastaan ja kehui oikein kovasti!!! :) Kakka oli jo kiinteämpää, joten paranemaan päin mennään. (edit: ja heti kun pääsi kehumaan niin taas tuli vähän löysempää :( )Tänään ostin kuitenkin vielä varmuudeksi Inupekt Forte nimistä lääkettä, jota Ell oli suositellut kasvattajan kysyessä asiasta. Annoin nyt ruoan sekaan yhden tabletin.

Tänään on myös tullu harjoiteltua yksi oloa. Kävin tyttöjen kanssa erikseen aamulenkillä. Ollessani Mannan kanssa ulkona videokuvasin tapahtumat. Noin 15 minuutin poissaolon aikana Nemi ulvoi ja vikisi ensimmäiset 2 minuuttia, mutta loppuajaksi rauhoituttiin lattialle makoilemaan. Samoin nauhoitin kun lähdin hakemaan tuota yhtä koulusta. Tunnin reissusta puoli tuntia tuli nauhalle ja siitä ensimmäiset 5min itkettiin ja loppu puolituntinen mikä nauhalle tuli oltiin unten mailla. :) Kyllä se yksinolo siitä lähtee.

Onneksi siitä saa Mannalta hyvän esimerkin, kun on aina niin hienosti yksin.

Ai niin ja eilen sattui hauska sattumus, mistä ei voi olla kanille vihainen. Moppi möllötti tuolin alla ja Nemi sitten tuli pupun nenän eteen peppunsa kanssa ja heilutti hnätäänsä suoraan kanin naamaan "viuh,viuh,mätkis,viuh" no kanihan hermostui ja muristen hyökkäsi ja nappasi Nemiä pepusta. :DD

Ei kommentteja: