torstai 18. marraskuuta 2010

Lunta tuli! - toivottavasti pysyvästi

Nyt olen parina päivänä ottanut itseäni oikein niskasta kiinni ja vienyt Nemiä ahkerammin pisulenkeille, kun olen ollut vapaalla. :) Ja on niitä pissiksiä ja kakkiksia sinne uloskin jo saatu aikaiseksi enemmän.

Tänään oli sitten maa valkeana kun aamulla herättiin. Otin aamulla molemmat haukut lenkille mukaan ja mentiin tuohon viereiseen pikkumetsään riehumaan. Manna juoksi tuhatta ja sataa Nemin ihmetellessä.

Puolelta päivin lähdettiin vielä kaverin sheltin kanssa porukalla 1,5h lenkille haukkujen kanssa. Mannakin sai aikuisten seuraa ja pääsi kunnolla juoksemana kilpaa tasavertaisen kaverin kanssa. On ollut hiljaista kotona lenkin jälkeen. Molemmat tytöt nukkuvat sikeästi.

Eilen käytiin katsomassa taas Nemin iskän kisoja ja allekirjoittanut shoppaili samalla reissulla itselleen Helsittaren agilitytreeniliivin. Nemi on kyllä todella mahtava reissukaveri. Autossa on todella nätisti ja kisapaikalla käyttäytyi moitteettomasti. Puolessa välissä havahtui, että aidan takanahan tapahtuu jotain (koirakot suorittavat rataa). :D

Tunnin päästä olisi tarkoitus käyttää Nemi ensimmäisillä rokotuksilla.

hmmm.. eikös tähän pysty lisäämään enää kuvia..

Ei kommentteja: