keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Pääsiäinen oli ja meni

Pääsiäinen kului varsin koiramaisissa merkeissä. Perjantai oltiin ihan kotosalla, mutta lauantaina pakkasin koirat autoon ja lähdin mökille viettämään ihanaa aurinkoista päivää. Koirat saivat olla vapaana monta tuntia pihamaalla eivätkä onneksi pahemmin lähteneet juoksentelemaan (siis Manna ei lähtenyt) autojen perään.

Manna tarkkailee ympäristöään


Isän kanssa tehtiin siinä puuhommia ja tytöillä oli tarkka pesti, kun piti vahtia mitä se äiti oikein touhuaa. Meinasi Mannakin uteliaan kuononsa kanssa saada halosta osuman, kun niitä heiteltiin pinoihin.


Nemilla taasen tekemistä riitti koko päiväksi, kun otin pakkasesta mukaan Suvilta syksyllä saadut hirven luut. Molemmille siis oman luun... Noh arvata saattaa kumpi niitä luita rahtasi pitkin mökin pihaa. :D


Sunnuntain lähdin heti aamusta hallille katsomaan pääsiäiskisoja ja nappasin mukaan kaksi tulevaa malin omistajaa. Olivat oikein innoissaan kun pääsivät katselemaan meidän hienoa hallia ja muutamaa maliakin mitkä maxeihin osallistui.

Kerrankin olin kokonaan ilman koiria paikalla ja sain kuviakin otettua Millasta sekä pienestä Elmo-herrasta.

Maanantaina aamulla kävin 2h puistoilemassa ja sieltä suunnistettiin taas hallille katsomaan 1lk ratoja missä kisasi myös Tarun merlen sisko Gritt. Oli kiva nähdä toinenkin turbo-orava.

Ilmat ovat koko pääsiäisen suosineet, että on ollut ihana ulkoilla ja koiratkin ovat saaneet kunnolla liikuntaa, kun emäntä on jaksanut raahautua lenkeille useammin. Eilen oli kyllä varsinainen kohokohta, kun Taru yks kaks soitti ja kysyi piknikille juuri kun olin tyttöjen kanssa lähtenyt lenkille.

No tottakai oltiin heti valmiina. Tarun luota pojat messiin ja lähdettiin kohti kupittaan puistoa. Kaikki koirat olivat niin hienosti. Pidettiin haukkuja siis vapaana eivätkä mihinkään yrittäneet lähteä karkuteille vaan nauttivat auringosta ja hyvästä seurasta.

"Oli kivaa" tuumaa Nemi

Ei kommentteja: