maanantai 18. lokakuuta 2010

KuulumisiaHieman päivityksiä tähänkin blogiin. :) Mitään maailmaa mullistavaa ei tässä välissä ole ehtinyt tapahtua.

Viikko sitten Mannalle käytiin ottamassa tehosterokotukset. Ei tainnut piikki tuntua missään, mutta lääkärisetä oli sitäkin pelottavampi. Seuraava uusinta on sitten vasta kolmen vuoden päästä, joten hyvän aikaa saa harrastella ja mennä ilman, että tarvitsee miettiä milloin mikäkin rokotus menee vanhaksi.

Kahdet mätsärit on tullut tässä välissä myös pyörähdettyä, molemmista tuomisena punainen nauha, mutta ei sijoitusta. Tainnut tuo tyttö jossain edistyä, kun jo kaksi punaista peräkkäin ja enimmäkseen kuitenkin on ollut sininauha voittoista.

Molemmilla kerroilla pieniä koiria on ollut vähän, n. 20, joten mahdollisuudet sijoittumiseen olisi voinut olla, mutta aina sitten on kuitenkin kätelty kehästä ulos. Viimeisimmässä Manna meni todella hienosti punaisten kehässä, mutta taisi tuomati pitää mustista koirista. :D 9 punaisen joukossa oli ruskeita, vaaleita ja mustia. Kaikki neljä sijoittunutta olivat mustia.

Tuttu sheltti sai aiemmasta näyttelystä sinisen, kun Manna sai punainen. Manna ei sijoittunut, mutta Lissu sheltti olikin omistajansakin yllätykseksi sinisten 1. ja BIS 5/6. :) Mieletöntä kuin mekin joskus sijotuttaisiin.

Todella vähän on shelttejä ylipäätänsä mätsäreissä. Taitavat sheltin omistajat kylläkin harrastaa senkin edestä näyttelyitä, kun niissä rodun yksilöitä tuntuu olevan enemmän kuin laki sallii.

Ensikuun alussa on täälläpäin taas yksi mätsäri mihin aiotaan suunnata. Mahdollisesti ilmoitan Manna myös Tammikuun Winter Showhun, mutta täytyy vielä tarkkailla tuon karvan kasvua. Viimeinen ilmoittautuminen on kuitenkin vasta joulukuussa.

Kahden viikon päästä mennään Mannan kanssa myös alokas luokan TOKO kurssille treenailemaan ja tammikuun puolessa välissä on taas ATT agilityn alkeiskurssin pääsykoe, johon koitetaan päästä.

Ei kommentteja: