keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Shelttipentu sairastaa häntä hellikäämme

Maanantaina kävimme kasvattajan luona pitkästä aikaa ja tarkoitus oli harjoitella hieman tulevia näyttelyitä silmällä pitäen.

Ensin harjoittelimme Manna, tämän siskon ja toisen pentueen kahden pennun kanssa pöydällä oloa ja kasvattaja neuvoi kuinka sheltti olisi parasta esittää. Tämän jälkeen vuorossa oli seisottamisharjoituksia, jotka eivät sujuneet ihan putkeen, kun Mannan kanssa ei ole seisottamista pahemmin treenattu niin ei keskittymisestä saatikka paikalla olosta mitään tullut.

Seisottamisen jälkeen lähdimme kävelemään "kehässä", josta Manna sitten yht'äkkiä päätti karata asioilleen ison lumikasan päälle. Alas tullessaan lumi petti ja koiraparka astui tyhjän päälle ja venäytti jalkansa. Manna huusi sydäntäriipaisevasti ja sydäri siinä oli emännällä ja isännällä lähellä kun pieni huutaa tuskissaan (kumpikaan ei ole ennen kuullut koiran huutavan). Onneksi oltiin kasvattajalla kun tämä sattui. Hän sitten otti Manna syliin ja totesi että jalka taitaa olla venähtänyt.

Reppanan treenit jäivät sitten siihen ja sai seurata sylistä muiden harjoittelua. Eikä Manna päässyt edes leikkimään pihalla muiden kanssa vaan joutui seuraamaan sivusta hihnassa. :(

- - - - -

Nyt on koko alku viikko otettu rauhallisesti ja pientä ontumista on vielä havaittavissa, mutta eiköhän tuo jalka parana ja päästiin pelkällä säikähdyksellä. Hieman ollaan harjoiteltu pöydällä oloa ja seisottamista. :)

Lauantaina jalan kunnosta riippuen jälleen mätsäreihin ja sunnuntaina haukkutreffeille schipperkejen sekaan tuomaan väriä.

Ei kommentteja: