keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Me teimme sen!

Kun tänään kotiuduin kuntonyrkkeilystä hetki sitten oli sähköpostiin tullut viesti ja ME PÄÄSTIIN MANNAN KANSSA AGILITYKURSSILLE! Jeeee!!! :) Treenit alkaa ma 31.1. Oli varmasti hyötyä, että kesällä oltiin käyty se kurssi!! Nyt alkaa meidän agility ura, kisaikäkin on jo saavutettu!

Aiemmin tänään meillä kävi kylässä 8vko vanha Kovu poika. :) Tytöillä oli siinä ihmettelemistä. Muutaman kerran kun nähdään niin pennut varmaan leikkivät jo iloisena keskenään. Ja kylläpä 8 viikkoinen pentu on _pieni_ verrattuna tuohon 5kk. Vaikka iso poika Kovu ikäisekseen on.



 Mannan kanssa käytiin tänään kasvattajan luona Ruskolla laittamassa tytön karvat edustuskuntoon sunnuntaita varten. Nyt on niin nätti tyttö. Kasvattajakin kehui ja ihasteli Mannaa,etenkin päätä mitä kehui jo Mannan ollessa pieni pentu, kun ei ole pitkään aikaan nähnyt.  Oli kiva kuulla kehuja koirastaan. Jos Mannalla olisi tuuheampiturkki se olisi varmasti valioyksilö näyttelyrintamalla. Kuulemma Mannan isäkin on kehittynyt todella hitaasti ja karvaantui (onko tuo edes sana) kunnolla vasta 4 vuotiaana.

5 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Onnea agility paikasta! Hienoa, että saitte sen. Shelttien päätä kyllä arvostetaan niin paljon, että en heittäisi kirvestä kaivoon. Odottele hetki ja lähde sitten yrittämään uudestaan näyttelyihin. Turkittomuudesta voi saada anteeksi, jos ja kun pää ja ilme ovat hyvät ;)

Sanna kirjoitti...

Huisin hienoa! Onnittelut treenipaikasta! Hassua kuinka pieneltä nämä shelttipiirit tuntuu, sattumalla toki sormensa pelissä mutta Kovun sisko asustelee tuossa 400m päässä :)

Jannika kirjoitti...

Hurjan paljon onnea treenipaikasta! Olette sen kyllä ansainneet!

-Erika kirjoitti...

Anu, Jannika: Kiitos,kiitos! :)

Sanna: No tosiaan on näemmä pienet piirit. Asustaakos siellä trikki vai merletyttö? Vai oliko se juuri tämä kyläilemässä ollut Asta?

Sanna kirjoitti...

Juurikin tämä sama kyläilemässä ollut trikkityttö :)