sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Uusi matto

Olemme koko viime vuoden metsästäneet uutta mattoa (tai no siitä asti, kun totesimme, että avomieheni matalanukkainen musta matto on aivan painajainen koiraperheessä).

Luin paljon kirjoituksia aiheesta "koira ja matto" ja lopputulokseksi sain sen, että tekokuituinen, paperinarumatto tai perus puuvillamatto olisi loppupeleissä kaikkein käytännöllisin koirataloudessa. Värityksen halusimme pitää aika samana, koska sisustuksesamme on paljon mustaa ja valkoista.

Olimme molemmat mieltyneet perinteiseen raitamattoon. Hieman erilaista mallia löytyi niin IKEAn kuin Anttilankin valikoimista. Tänään kun jälleen suoritin viikottaisen salitreenin tuon maton kimpussa totesin, että saa riittää ja päätin kauppareissulla poiketa matto-ostoksille.

Mukaan tarttui lopulta 160x230 Anttilan Anno Lankku- matto musta/valkoisella värityksellä. Matto näyttää todella siistiltä (tottakai se vielä näyttää...) ja sopii sisustukseen hyvin, vaikka kassalla tivasi myyjäparalta, että onhan tässä matossakin sitten palautusoikeus, jos se ei sovitaan millään tavalla sisustukseen.

Mielenkiinnolla jään odottamaan kuinka tämän maton kanssa tullaan pärjäämään. En kuitenkaan usko, että tämä matto voisi mitenkään olla niin vaikea kuin aikaisempi mattomme, joka suorastaan imi kaikki karvat sisäänsä.

Nemi otti maton heti omakseen.

Ei kommentteja: