sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Öissä töissä

Olen nyt toista yötä töissä ja täytyy kyllä sanoa, että on helpottavaa, kun tietää, että aamulla sinua ei odota tuhottu asunto ovenkarmeja ja sohvaa myöten. Uutississakin oli taannoin juttua koirasta, joka oli tuhonnut asunnon eroahdistuksissaan lunastuskuntoon.

Kaksi verrattaen kelpoa koiraa olen saanut, koska mitään irtaisimistoa koirat eivät ole koskaan tuhonneet. Manna nyt tuskin mitään edes osaisi tuhota, kun on niin sihtisuu muutoinkin ja Nemin ansioihin voi listata muutaman pehmolelun suolestamisen.

Nemin kanssa painittiin aika pitkään sisäsiisteyden kanssa, yli kaksi vuotias taisi olla, mutta nyt voi onneksi sanoa, että hätiä ei ole eää sisälle tehty, joten jännityksellä ei tarvitse työvuoron jälkeen kotiin mennä, että minkä tahmean lätäkön päälle astuu. Oman jännityksensä kuitenkin tuo ylihuominen uudenvuoden aatto, jolloin raketit taas paukkuvat.

Nemi on paukkuherkkä ollut pienestä asti, kun raketti ihan vieressä pamahti, joten tiedossa on uusivuosi kotona koirien kanssa. Tarkoitus olisi syödä jotain hyvää ja antaa tytöillekin jotain harhautus-herkkuja ja katsella elokuvia.Luotettava, vaikka sitä ei ilmeenperusteella uskoisi.

Ei kommentteja: