keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Lukijoita piisaa

Olen aika otettu, että blogiani on napsautettu auki, jo likemmäs 9000 kertaa! Hämmenystä aiheuttaa etenekin se, että en ole millään muotoa lahjakas kirjoittaja ja "tarinoija" (onko tuo edes sana?) ja silti jaksatte lukea karvaturrien kuulumisia. :) Nautin itse suuresti lukea blogeja, joissa kirjoittajalla on sana hallussa ja hän osaa kertoa aiheesta kun aiheesta kiinnostavasti.

Esimerkiksi kun itse kirjoittaisin ehkä tylsästi näin: "oltiin tänään epiksissä Mannan kanssa ja Nemi oli mukana kannustusjoukoissa" kirjoittaisi joku muu mahdollisesti näin: "vaikka ilmatieteenlaitos lupasi sade/ukkosrintamaa Saloon lähdimme silti ilmojen haltijoita uhmaten Mannan kanssa kohti epiksiä. Nemi tuli tottakai mukaan "siskonsa" tsemppariksi kotijoukkoihin." :) Ehkä mä vielä petraan ja yllätän teidät lukijat aina välillä.

Eli tuo ylläoleva oli tosiaan totta. Epiksissä oltiin ja sijoitus oli eilen 17/21. Kiitos Pirkolle radan kuvaamisesta! :) Paljon on vielä emännällä opittavaa ohjaamisesta, mutta kun rataa nyt itsekin katsoo mielestä Manna menee tosi kivaa vauhtia.


Tätä ei saa sanoa ääneen, mutta jos ihan hiljaa kuiskaten... Nemi on ollut sisäsiisti nyt kolme päivää putkeen vaikka olen ollut 9h päivässä töissä matkoineen.  Voi siis toivoa, että asian suhteen olisi tapahtumassa jonkilaista edistymistä. Nyt kaikki peukut ja varpaat pystyyn!Viime viikonloppuna käytiin Hyvinkäällä pyörähtämässä Autralialaisen tuomarin kehässä Nemin kanssa ja sijoitus jälleen H (KORVA!!!!). Arvostelu löytyy Nemin omalta välilehdeltä. Täksi vuodeksi on vielä kaksi näyttelyä maksettu: Pöytyä ja Salo. Oma rajani korvien kanssa taistelussa alkaa tulla hiljalleen vastaan ja olen jo yrittänyt tottua ajatukseen, että Nemi tulee olemaan pystykorvainen eikä siitä(kään) tule minulle kaveria näyttelykehiin. :( Kunhan käydään hakemassa se agility H, jossain vaiheessa.

Salon näyttelyn jälkeen aion laittaa tuon koiraparan niin hyvään liimapakettiin, että jos korvat eivät liimojen lähdettyä ole taittuneet niin antaa olla pystyt. Mahtava harrastuskaveri tuo on kuitenkin ja sitten on syy hankkia vielä se kolmas koira, josta sitten aikaan tulee mahdollisesti se kantanarttu ja näyttelykaveri. ;)

1 kommentti:

Janita kirjoitti...

Täällä yksi lukija, joka ei kai koskaan ole vielä kommentoinut... Mut tykkään hirmuisesti teidän blogissa siitä, että blogi päivittyy melko tiuhaan. Melko varmasti täällä on aina uutta kivaa ja mielenkiintoista luettavaa, kun itsensä blogiin klikkailee. Ja Manna ja Nemi on tietysti supersuloisia karvakorvia! :)