keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Juoksut alkoivat ja syksyn vailla suunnitelmia

Maanantaina ollut ATT:n agi pääsykoe meni meiltä sivusuun, koska Mannalla alkoi juoksut lauantaina. Että harmitti niin vietävästi! Koko kesän olen pääsykokeita odottantu ja kun vihdoin olisivat olleet ja olisi voinut käydä koittamassa meidän rahkeita päästä kurssille niin eikös tuo tyttö päätä sitten aloittaa juoksunsa osa 2.

Kävin kuitenkin katsomassa kyseiset pääsykokeet sekä kannustamassa kaveria ja hänen shelttiään. Nyt pidetään vain peukut ja varpaat pystyssä, että he pääsisivät kurssille!

Kokeeseen osallistui huikea määrä koirakoita. Suurin osallistujanumero minkä bongasin oli nro 38. Rotuja oli laidasta laitaan, mutta vain yksi sheltti taisi paikalla. Sitten löytyi niin villakoiraa, ranskanbuldoggia, koikkeria, tolleria kuin sakemanniakin.

Mitä nyt testiä seurasin sen 3h (!!), jonka se kesti niin jäi kyllä sellainen olo, että olsiimme Mannan kanssa voineet siellä pärjätä. Vaikein osuus olisi ollut toisten koirien pujottelu ja yleisesti se pitkä odottaminen. Koitetaan tammikuussa sitten päästä kurssille, jos sellainen silloin alkaa.

Juoksut ovat olleen edelleen helpot. Mannassa ei ole ollut huomattavissa käyttäytymiseroja pahemminkaan ja tyttö on pitänyt itsensä todella puhtaana. Väli 1. ja 2. juoksujen välillä olin aika tarkalleen 6kk. Olisi kiva jos Manna nyt hieman venyttäisi tuota väliä. Saisi olla hieman harvemmin.

Syksyn suunnitelmat ovat nyt tosiaan täysin avoinna. Mahdollista jatketaan TOKOa ja muuten perustemppuillaan. Odotetaan nyt ensin, että juoksut loppuvat niin päästään taas puistoilemaankin.

Ei kommentteja: