sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Paluu todellisuuteen

Aamu alkoi "mukavasti" astuen pissalammikkoon. Yöllä pienen maha oli ollut aika sekaisin eikä hätäkään ollut enää osunut paperille. Aamupalan jälkeisetkin olivat ihan prillinkiä ja pienen ilme sen mukainen. Tainnut muutto ja uusi ympäristö vaatia veronsa ja vetäneet mahan sekaisin.

Manna ei ole lainkaan samaa mieltä ulos lähdön kanssa vaan alkaa heti välttelemään, kun uloslähdön aika koittaa, eikä korvat toimi ollenkaan. Mahtavaa kuitenkin, että ulkona vapaana ollessaan kuuntelee mahtavasti ja seuraa reippaasti minkä pikku jaloistaan ehtii. :)

Nyt pitäisi keksiä se herkku tai lelu mikä motivoi tuota meidän pientä niin saataisiin puhtia ulos lähtemiseenm pannanlaittoon yms. perustottelevaisuuden askareisiin.

Pupu ja hauva tekevät yhä useammin tuttavuutta toisiensa kanssa. Moppi tulee ihan lähelle, jähmettyy, haistelee ja muistaa yhtäkkiä että vastassa onkin maailaman pelottavin pieni sheltin pentu ja jälleen karkuun sohvan alle ja Manna innoissaan juoksemassa perään, että "leikitään!"

Kaikkien ohimenneiden pissa/kakka episodien ja ruokahaluttomuuden jälkeen on itsellä aika väsy olo. Pitää siis laittaa tuo miehenpuolikaskin siivoamaan reippaasti jälkiä. No annettakoon tälle nyt anteeksi, kun on hieman pipi.

2 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Voi pientä Mannaa :( kyllä se massu siitä rauhoittuu ... huomenna on Mannan koitos päivä?
iloisia hetkiä pienen tassuttelijan kanssa :)

-Erika kirjoitti...

Tänään ei vielä ollut koitospäivä, kun on vielä huomennakin vapaata, mutta mennään tänään Mopin kanssa ell niin sitten joutuu tyttö olemaan yksin.

Eilenkin käytiin saunassa lenkin jälkeen ja Manna nukkui melkein koko sen ajan. Muutaman kerran piippsi, kun huomasi olevansa yksin portin takana.