keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Siedätystä

Tänään olimme jälleen treeneissä kahden viikon tauon jälkeen, koska viikko takaperin oli hallillamme epikset.

Otin reilusti nameja mukaan ja naksuttelin/namittelimme koko hallissa olo ajan. Tulin ajoissa paikalle, joten ehdin tehdä jonkun aikaa Nemin kanssa rataa ihan itsekseni. Hiljalleen porukka saatiin kasaan, rakennettiin rata ja alettiin kukin suorittaa sitä vuorollamme.

Oma vuoroni Nemin kanssa oli vasta loppupuolella, joten namittelimme "vaihtopenkillä" ja toisella kentällä samalla, kun teimme juttuja. Nemi sieti hyvin tätä päälle karannutta koiraa tällä kertaa, jes!! Hieman enemmän paineistumista oli huomattavissa silloin, kun tämä kyseinen koira teki omaa rataansa ja liikkui siis enemmän.

Olin toisella kentällä koko koiran treenin ajan, joten pystyin kauempaa palkkaamaan Nemiä, kun kohdisti huomiota oikeisiin asioihin. Selvästi valppaampi oli, mutta paljon parempaan suuntaan jo ollaan menossa onneksi. Joten tästä ei taida tulla liian suurta mörköä.

Tällä vuodelle treenejä on yksi, mutta ensi vuonna lähdetään jälleen uudella draivilla harjoittelemaan. Pitääkin alkaa pohtia, että ottaako sitä harjoittelu vai kisalisenssin samantien. Ensi vuosi kun olisi kuitenkin pääpiirteittän tarkoitus olla ihan Suomessa niin mitään pitkiä treenikatkoja ei pitäisi tulla.

Ei kommentteja: