sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kisat sivusuun

Tänään oli tarkoitus kiitää agilityn seuramestiksessä, mutta Mannalla alkoi juoksut tällä viikolla (mikä tosin ei olisi ollut este osallistumiselle). Sinänsä hyvä juttu että juoksut alkoivat, vaikka nyt mestikset ja ensi viikon epiksetkin jäävät väliin niin Elinan kurssille pääsen osallistumaan ainakin toisen kanssa! :)

Itse lähdin perjantaina helsinkiin viettämään hieman lomaa näistä omista hännän heiluttajista. Ja kyllä olinkin sen tarpeessa! Niin arjenilostuttajia, kuin nuo koirat ovatkin niin kyllä itse kaipaan sitä, että saan nukkua aamulla pitkään, tehdä päivällä mitä lystää ja jatkaa vaikka illalla vielä johonkin ilman, että tarvitsee potea huonoa omaatuntoa koirien vuoksi.

Onneksi on ihana ystäväni suostui tytöt ottamaan hoitoon niin sain pienen irtioton arjesta. :) Nemikin täyttää huomenna jo yhden vuoden. Niin se aika vain rientää, juurihan Nemi meille tuli. Toivotaan, että vuoden ikä toisi vähän järkeä tuon koiran päähän ja sisäsiisteys alkaisi vihdoin iskostua selkärankaan..huoh..Juoksuja tytöllä ei ole ollut vieläkään (tai ainakin ovat menneet multa tätysin ohi, jos ovat olleet). Mannallahan juoksujen väli on ollut nyt tasaisesti se 6kk. 

Kohta olisi tarkoitus lähteä tyttöjä hakemaan takaisin kotiin. Ehdin tässä kotona tovin olla niin siivosin paikat kuntoon, ilman että toinen pakenee imuria hengen hädässä samalla kun toinen yrittää parhaansa mukaan tappaa sen. :)

Nemi 10vko




1 kommentti:

Kaisa & Primo kirjoitti...

Hei, julkkis! Sun kuva oli tänään turkkarissa! :)