maanantai 10. kesäkuuta 2013

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin...


Koirien kanssa ollaan nyt toista viikkoa kesälomalla. Vähän sitä alkaa itsekin jo päästä kesäfiilikseen ja tänään tehtiinkin pitkä lähes parin tunnin aamulenkki läheiseen venesatamaan missä koiria pystyi juoksuttamaan pienellä epävirallisella rannan pätkällä.

Nemi haki reippaasti keppiä vedestä, kunhan keppi ei lentänyt liian syvälle. Selkeä raja näytti olevan vatsakarvojen kastuminen, mikä jälkeen katseltiin haikeasti liian kauas lipuvaa keppiä. Manna ei tullut lähellekään vesirajaa. Eihän hieno neiti nyt voi tassujaan kastaa vapaaehtoisesti.

Tosi paikka tuli kuitenkin, kun Manna bongasi parven sorsia. Kiusaus oli liian suuri ja niinpä prinsessa joutui veteen rynnimään siinä toivossa, että ensi sunnuntaina voisimme nauttia sorsapaistia- valitettavasti kastumisesta huolimatta ei paistia saatu.

Eilen pyörähdimme Nemin kanssa Salon näyttelyssä. Tuomarina nartuilla oli Irlantilainen Fiona Clarke. Tuomarin linja oli ERI painotteinen koko JUN ja NUO luokan ajan, eikä linja pahemmin poikennut AVO luokassakaan johon Nemi oli ilmoitettu. Niinpä saimme upean tuloksen AVO EH tälle pystykorvaiselle pienelle paimenkoiralle ja näyttelyt on nyt meidän osalta saatu päätökseen. Saldona kaksi avoimen luokan mukaan arvioitua Erittäin Hyvää koiraa. :)


Agilityssa on käyty nyt taas hieman säännöllisemmin, mutta kohta jäämmekin pitkälle tauolle, koska syksyllä olen lähdössä reissuun ja treenit jatkuvat vasta ensi vuoden puolella. Saa nähdä missä ryhmässä. Tämänhetkiseen kouluttajaan olen todella tyytyväinen, joten hieman onkin haikeaa, että hänellä emme mahdollisesti enää sitten pääse jatkamaan.

Jos kesällä osuu sopivasti epiksiä voi olla, että käymme siellä pyrähtämässä. Viime kuun epiksissä Manna teki hienon radan 15rv, mutta aika oli sijoittuneista koirista nopein, joten ei lainkaan huonosti. Tämä ykköstykkini taasen veti leikiksi 85rv ja muisti, että ei kilpailua saa ottaa liian vakavasti....


Mukavaa kesää kaikille!